Azorky rybí s kokosem Adult and Puppy

239 Kč 139 Kč od 139 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
13.5.2024 13.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Ryby jsou velmi vhodné pro psy dietáře , nebo alergie, protože na ryby je minimum alergií, jsou snadno stravitelné a rybí tuk na rozdíl od jiných tuků je pro organizmus vhodný a zdravý.

Mimo to ryby hodně plnohodnotných bílkovin díky vysokému obsahu rybího tuku.

Obsahuje vysoké množství kvalitních bílkovin (15-20 g na 100 g), nízký obsah cholesterolu, nulový obsah sacharidů, je bohatý na zinek, selen, železo a vitamín B12. Mořské nejsou zdrojem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, které lidské tělo vyrobit a proto je nutné přijímat ze stravy. Tuk z rybích jater je zdrojem vitamínu A i D.Konzumace rybího masa je zdraví vysoce prospěšná, snižuje riziko onemocnění kardiovaskulárního systému. 

Kokos -  Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipiy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni, což zabraňuje možnému váhovému přírůstku. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení obsahuje látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenolů), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.

Detailní informace

Odeslání do druhého dne
Odeslání do druhého dne
Vše skladem na prodejně
Vše skladem na prodejně v centru Prahy
Osobní přístup a zkušenosti
Osobní přístup a zkušenosti

Detailní popis produktu

Rybí maso aktivně snižuje cholesterol, krevní tlak, tvorbu trombů, má výborný vliv na udržení správných funkcí nervové soustavy a mozku. Zlepšuje činnost štítné žlázy. Omega-3 mastné kyseliny se podílejí na redukci hmotnosti a nadbytečného podkožního tuku, díky nimž tělo při fyzické aktivitě lépe dokáže využít energii z tuku. Omega-3 zlepšuje vzhled pokožky, její pružnost a hebkost, zlepšuje kvalitu srsti, zmírňuje příznaky lupénky, zlepšuje kvalitu spánku a jsou nezbytné pro vývoj očí.

Azorky jsou z 86 % čerstvého masa, jablko (bohatý zdroj vitamínů a minerálů, také obsahuje zdraví prospěšné kyseliny, které chrání střevní mikroflóru a zabraňují kvašení ve střevech) a mrkev (bohatý zdroj vitamínu A, C, E a vlákniny pro lepší trávení) a červené řepy (Řepa obsahuje minerální látky jako draslík, hořčík, železo, jod, mangan, zinek a má vysoký obsah vitamínů C a E, silný antioxidant) a banán (dávka vlákniny, vitamín A, vitamín C a draslík, jsou dobré pro trávení psa , jsou důležité i pro zdravé srdce, na posílení a regeneraci svalstva. Obsahují velké množství draslíku, vlákninu a vitamín C.) Na 100g pamlsků je použito téměř 500g masa. 

Naše pamlsky jsou vyráběny z čerstvého masa, které je ihned po dovezení zpracováno a připraveno na sušení.

Celý proces je ruční zpracování, takže nám každý kousek projde rukama od převzetí od dodavatele masa až po expedování. Jemně mletá směs se suší díky velmi pomalu při nízkých mezi 60 a 80°C čemuž si pamlsky zachovají vysoký obsah bílkovin, vitamínů a výrazně se tím prodlouží trvanlivost i bez použití konzervantů.

  • Vláknina: 102 g/kg
  • Tuk: 116 g/kg
  • Bílkovina: 437 g/kg
  • Popel: 66 g/kg
  • Vlhkost: 38 g/kg
  • Energie: 1407 kj/kg

 

 

Sleď obecný: zdroj omega-3 mastných kyselin, jódu, zinku, selenu, železa a vitamínu B12, bez sacharidů.

Štikozubec obecný: zdroj omega-3 mastných kyselin, jódu, zinku, selenu, železa a vitamínu B12, bez sacharidů.

Mrkev: vysoký obsah vlákniny pro lepší trávení, zdroj vitamínu A, C a E

Jablko: zdraví prospěšné kyseliny - chrání střevní mikroflóru a zabraňují kvašení ve střevech, vláknina pro lepší trávení, zdroj vitamínů a minerálů

Sušená vejce: pro lesklou srst, zdroj tuků, sacharidů, vápníku, vitamínů řady B, kyseliny listové, spousty minerálních látek.

Strouhaný kokos: pozitivní vliv na srdce, pomáhá zvyšovat hladinu “hodného" cholesterolu (HDL) snižováním “špatného" cholesterolu (LDL), kyselina laurová při trávení produkuje látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: