Fermentovaný jogurt pro psy bez laktózy s příchutí slaniny 110 g

62 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Tato fermentovaná pochoutka Yow-Up obsahuje vitamíny E, D3 a B9, které podporují zdravou střevní mikroflóru. Stačí ji na 30 minut vložit do mrazáku a máte bezlaktózovou „smetanovou“ zmrzlinu bohatou na živiny!
Ideální mlsání při nebo po průjmu a po antibiotické léčbě.

Detailní informace

Odeslání do druhého dne
Odeslání do druhého dne
Vše skladem na prodejně
Vše skladem na prodejně v centru Prahy
Osobní přístup a zkušenosti
Osobní přístup a zkušenosti

Detailní popis produktu

Mladí pejsci většinou udrží mikroflóru v rovnováze i přes špatné stravování, ale u starších zvířat se všechny stravovací chyby rychle nasčítají a pak řešíme u veterináře rakovinu, nádory, chronický průjem a další.

Výrobce psích a kočičích jogurtů bez laktózy a přesně uzpůsobených pro zvířecí bříška YowUp vynalezl fermentovanou mléčnou kulturu v podobě chutné svačinky s více než milionem aktivních L. Casei probiotik. 

Probiotika jsou zdravé bakterie. Pokud se dostane poměr bakterií v psích střevech do nerovnováhy, začne špatně fungovat zažívání, což mimo jiné znamená i nesprávné vstřebávání potřebných živin do celého těla. Všechno začíná u stravy.

Jogurt Yow-Up se hodí:

- po užívání antibiotik,

- po jakékoliv invazivní léčbě,

- po zákrocích pro urychlení uzdravení,

- jen tak jako zdravou odměnu a prevenci zdravých střev.

Složení: Fermentovaný mléčný výrobek (bezlaktózový jogurt) 93,8 %, kukuřičný škrob, pektin.

Doplňkové látky: příchuť slanina 1000 mg/kg.

Nutriční doplňková látka/kg: Vitamín E (3a700) 200 IU.

Analytické složení: hrubý protein: 3,1 %, hrubý tuk: 0,1 %, hrubá vláknina: 0,4 %, hrubý popel: 0,7 %, vlhkost: 86,4 %, laktóza: <0,01 %.

Nemusí se uchovávat v chladu. Po otevření schovejte jogurt do lednice a zmrazte 30 minut před použitím.

VÁHA PSA

DÁVKA

3 kg

60 gramů/den

10 kg

115 gramů/den

+ než 10 kg

230 gramů/den

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: