Zelená pasta "gastrointestinální" 200 g

269 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Naše zelená pasta získala svůj název podle kombinace zelených rostlinných složek, které stimulují trávení a pomáhají i na podrážděný trávicí trakt.

Detailní informace

Odeslání do druhého dne
Odeslání do druhého dne
Vše skladem na prodejně
Vše skladem na prodejně v centru Prahy
Osobní přístup a zkušenosti
Osobní přístup a zkušenosti

Detailní popis produktu

  • Bez barviv a atraktantů.
  • Bez umělých příchutí.
  • Bez konzervačních látek.

 

Složení:

Heřmánek, fenykl, meduňka, artyčok, spirulina, kokosový olej, mouka z dýňových semínek

 

Heřmánek
Působí protikřečově, antioxidačně, protizánětlivě a pomáhá proti plynatosti a průjmu.

Fenykl
Obsahuje mimo jiné vitamíny skupiny B a také velké množství vitamínů A, C a K a díky svým silicím je účinný proti plynatosti, bolestem žaludku a mírným průjmům.

Artyčok
Stimuluje žluč, podporuje játra a metabolismus a působí proti zvýšeným krevním tukům. Játra jsou vysoce výkonný orgán, proto se trávicí pasta zaměřuje i na játra a jejich metabolickou funkci.

Meduňka
Má uklidňující účinek na nervy, a tím nervově podmíněné zažívací potíže.

Spirulina
Má pozitivní vliv na funkci střev a tím i trávení: jsou potlačeny nebezpečné střevní bakterie, jako je E-coli a stimuluje dobré střevní bakterie, jako jsou laktobacily. Střevo je centrem zdraví, protože zde dochází ke vstřebávání a využívání živin. Narušená střevní flóra brání vstřebávání živin, a proto je zdravá střevní flóra důležitá pro adekvátní vstřebávání živin.

 

Analytické složky:

Bílkoviny: 2,3 %
Obsah tuku: 20,7 %
Hrubá vláknina: 4,7 %
Hrubý popel: 1,9 %
Vlhkost: 70,4 %

 

Dávkování:

10 kg: 1/2 čajové lžičky denně
15 kg: 3/4 čajové lžičky denně
20 kg: 1 čajová lžička denně
25 kg: 1 1/4 čajové lžičky denně
30 kg: 1 1/2 čajové lžičky denně

Pastu po otevření skladujte v chladu a používejte vždy čistou lžičku.

Doplněk stravy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: